BY TYPICAL MARLIES

Hoi! Welkom op mijn persoonlijke blog. Ik zal me eerst eventjes voorstellen. Ik ben Marlies en ik ben 18 jaar. Ik zit momenteel in het tweede jaar van de studie Communicatie in Tilburg. Na het lezen van veel verschillende leuke blogs heb ik dan nu een eigen blog. Ik heb lang getwijfeld, maar ik vind het leuk dat ik nu begonnen ben. Ik zal geregeld artikelen plaatsen over beauty, fashion, lifestyle en wat over mijzelf. Ik hoop jullie met mijn blog te vermaken. Enjoy!

Liefs Marlies

pf blog...

Advertenties

8 gedachtes over “BY TYPICAL MARLIES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s