RITUALS TRAVEL LIGHT FOR HIM AND HER

DSC00382

Rituals heeft  leuke reispakketjes voor vrouwen en mannen. De pakketjes heten Travel Lights. Mijn eerste indruk is dat de pakketjes er ontzettend leuk en gezellig uitzien. Ik moet meteen aan een heerlijke vakantie denken. Tijd om maar eens te kijken wat voor leuke dingen er allemaal in zitten.

DSC00384
Zowel in het mannen als vrouwen pakket zitten vier producten plus een handig toilettasje om de producten in mee te nemen.

DSC00404
Ik begin eerst met het vrouwen pakketje. Volgens Rituals kom je door de heerlijke geur van Kersenbloesem en Rijstmelk weer helemaal tot rust. Dit pakket bevat een bodycrème (70 ml), deodorant (50 ml), showergel (50 ml) en shampoo (70 ml).

DSC00397
De bodycrème is vrij dik, maar wel luchtig. De crème hydrateert mijn huid en trekt snel in. De geur is, zoals ik van Rituals gewend ben, heerlijk! Dit product ga ik vaker gebruiken.

DSC00400
De ‘Sakura Silk’ deodorant van Rituals heeft nog net iets meer de geur van Kersenbloesem. De subtiele, lekkere geur blijf je zeker lang ruiken en geeft je de hele dag het plezier van frisse oksels.

DSC00401
De eerste keer dat ik de shower gel van Rituals gebruikte was ik totaal verrast door de heerlijke zachte schuim. Ook deze shower gel is weer heerlijk. De schuim zorgt voor een super zachte huid. De een verpakking is praktisch in gebruik en handig om mee te nemen. Ja, ik ben enthousiast over de shower gel van Rituals.

DSC00418
Als laatste zit in het vrouwenpakket de ‘Carpe Diem’ shampoo. De shampoo is voor pluizig haar, zodat je haar weer glad wordt. Nu heb ik niet echt last van pluizig haar, maar de shampoo is fijn in gebruik. Wat me wel een beetje tegenvalt is de geur. De shampoo ruikt een stuk minder lekker dan de andere drie producten.

DSC00408
En dan nu het leuke mannen pakketje. Het pakketje bevat een scheergel (50 ml), showergel (50 ml), deodorant (50 ml) en shampoo (70 ml). Ik heb de producten even laten testen.

DSC00409
De scheergel is een zachte gel. Het zorgt voor veel schuim, waardoor je een heerlijke zachte en verzorgde huid krijgt. De gel bevat basillicum en Ginseng wat voor een zachte geur zorgt. Dit kleine flesje is zeker handig in je Travel Bag.

DSC00412
Showergel ‘Blue Dragon’ wordt verrijkt door de heerlijke geur van Organische Bamboe en Cederhout.  De showergel is net zoals de andere gels van Rituals heerlijk zacht en geeft een lekkere huid. Zelfs de mannen zijn enthousiast over het zachte schuim.

DSC00413
De deodorant bevat Organische Bamboe en Cederhout. Organische Bamboe staat bekend om zijn verzorgende eigenschappen en het Cederhout zorgt voor een verrassende geurbeleving. De deodorant gaat ongewenste lichaamsgeuren tegen en blijf je lang ruiken. Een fijne deodorant om snel mee te nemen.

DSC00414
Ook bij de mannen zit er een shampoo in. Volgens Rituals is het een versterkende shampoo voor dagelijks gebruik. De shampoo versterkt het haar en houdt het haar in optimale conditie en  zorgt voor een natuurlijke glans. De Zeemineralen reguleren de vochtbalans van het haar en de hoofdhuid. De Japanse Mint verfrist en stimuleert. De shampoo heeft een frisse geur door de Japanse mint. De shampoo schuimt goed en is fijn in gebruik.  Mijn haar voelt na het wassen met deze shampoo weer fris en gezond.

De Travel Lights zijn super leuk om te krijgen en om cadeau te geven. De pakketjes bevatten de producten die je nodig hebt als je op reis bent en nemen weinig ruimte in beslag. Ze zijn geschikt voor een reis variërend van 1 – 5 dagen.

Beide pakketjes zijn verkrijgbaar voor €20,- per stuk bij de Rituals winkels, online, V&D en sommige andere counters.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s