ZWARTE ENKELLAARSJES SHOEBY

DSC004202342

Mijn zoektocht naar leuke en betaalbare zwarte laarsjes was al even aan de gang. Toch was het telkens nét niet.  Maar vorige week liep ik door de stad en kwam ik onverwachts deze onwijs leuke laarsjes tegen bij de nieuwe collectie van Shoeby. Zwarte enkellaarsjes met een niet al te hoge hak en leuke details. Ben jij ook benieuwd naar deze beauty’s

DSC00427fsjfkfj

De laarsjes zijn van imitatieleer en beschikken over leuke details. Het leuke aan deze laarsjes vind ik de decoratieve rits aan de zijkant en de stukjes kant. Hierdoor zijn ze toch net iets anders zijn dan gewone basic zwarte laarsjes. Want wow er zijn heel veel zwarte enkellaarsjes te koop. De laarsjes beschikken dus over 2 ritsen, namelijk één rits om de schoenen aan te trekken en één decoratieve rits aan de andere kant. De hak van de schoen is 9 centimeter hoog. De laarsjes zijn gemakkelijk om mee te lopen. Dit komt vooral doordat de hak niet super dun is. Prima om een dagje pijnloos te dragen en je hebt geen cursus nodig om er fatsoenlijk mee te lopen.

DSC00426fskjkj

Deze enkellaarsjes zijn onder een jurkje of rokje te dragen, maar zijn uiteraard ook geschikt onder een leuke broek. Een leuke zwarte schoen kun je altijd dragen toch? Ideaal! De laarsjes zijn verkrijgbaar bij de Shoeby. Ze zijn via deze link te bestellen.

En nog een klein leuk detail, ze zijn van jou voor € 49.95,-. Dat  is nog eens leuk shoppen!

Wat vind jij van deze enkellaarsjes?

Advertenties

2 gedachtes over “ZWARTE ENKELLAARSJES SHOEBY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s