HIGHLIGHTS OF THE WEEK #1

winterefteling
Aan het einde van iedere week wil ik mijn ‘Highlights of the week’ met jullie delen. Afgelopen week ben ik mijn lieve vriendinnen naar de Winter Efteling geweest, heb ik Oud en Nieuw gevierd en is mijn vakantie dan nu toch echt afgelopen. Kijken jullie met mij mee? De Winter Efteling stond al een tijdje op de planning en een maand geleden hadden mijn vriendinnen en ik de datum eindelijk geprikt. 29 December zouden we naar de Winter Efteling gaan. We waren uiteraard alle vier al meerdere malen naar de Efteling geweest, maar de Winter Efteling stond nog op het lijstje. Zonder enige file waren we om 10 voor 11 bij de Efteling aangekomen. 2 dagen daarvoor had het de gehele dag erg hard gesneeuwd, maar we waagde het erop om toch gewoon te gaan. IMG-20141229-WA0006  De meeste mensen gaan meteen bedenken naar welke attractie ze als eerste zouden gaan, maar wij gingen als eerst even een foto maken met z’n vieren. Een vriendin had onder de kerstboom een selfie stick gehad, dus dat was eventjes uitproberen.  Na heel wat lachbuien en kritische blikken is er dan toch een leuke foto uit gekomen. Het verbaasde ons dat het over het algemeen niet druk was. Het was wel jammer dat de Bobbaan, Joris en de Draak en de Vliegende Hollander dicht waren. De Bobbaan en Joris en de Draak waren door de sneeuwval van dat afgelopen weekend niet open. In het begin was de Python ook nog gesloten, maar aan het eind van de middag ging hij gelukkig wel weer open.IMG-20141229-WA0009We hebben uiteindelijk maar maximaal 30 minuten in een wachtrij gestaan, maar dat hield ons niet tegen om de selfie stick ook tijdens het wachten te gebruiken! We hebben uiteindelijk een ontzettend leuke dag gehad, ook al waren niet alle achtbanen open. We hadden die dag gelukkig heerlijk weer, dus de dag vloog voorbij. Champagne-haar-spoelen-PinkPrincess-1Woensdag was dan eindelijk oudejaarsdag. Om 2 uur hadden we in een dorp een ontzettend mooie vuurwerkshow en zijn daarna de kroeg in gegaan om een feestje te bouwen. Het was erg gezellig en lag uiteindelijk pas om half 8 in m’n warme bedje. Oeps. 1 januari was vooral een dagje met veel familie om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen. En nu is het al weer 4 januari en lig ik in mijn bedje. Morgen begint school weer. Meteen een lange dag van half 9 tot half 6. Pfoe. Maarja, deze week is mijn VERJAARDAG. Iets om naar uit te kijken dus!

Hoe was jullie week? Vinden jullie ‘Highlights of the week’ een leuk idee?

http://www.pinterest.com/pin/438115869971607285/

Advertenties

2 gedachtes over “HIGHLIGHTS OF THE WEEK #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s