WOEHOE BIRTHDAYGIRL

Snapchat-2431085230623275574-002

Woehoee I’m the birthdaygirl today! Sinds vandaag ben ik alweer 19 jaartjes jong. Ik vind het altijd zo ontzettend snel voorbij gaan. De basisschool lijkt nog maar een paar jaar geleden, haha. Vandaag vertel ik jullie mijn hoogtepunten van mijn jaar als 18 jarige en mijn wensen voor het aankomende jaar. Lezen jullie met mij mee?


Vroeger leek het altijd heel lang te duren voordat je dan weer eindelijk jarig was, maar dit jaar ging echt super snel. Ik heb het afgelopen jaar ontzettend veel leuke dingen meegemaakt. Precies een jaar geleden mocht ik auto gaan rijden. 2 weken daarvoor had ik mijn rijbewijs gehaald, maar ik moest toen nog wachten totdat ik jarig was. Wat een vrijheid geeft het met je mee als je zelf overal naartoe kunt en niet afhankelijk ben van je ouders. Heerlijk!

1187041_605893136155920_1759836709_n
In maart zijn we met de hele familie heerlijk een weekje wezen skiën in Oostenrijk. Mijn vriend en de vriend van mijn zus gingen dit jaar voor het eerst mee. Na een aantal lessen ging het bij hun al best goed. We hebben echt een super leuke week gehad!

IMG-20140806-WA000110606509_681597925248805_6551600754111880504_n
Afgelopen zomer heb ik maar liefst twee keer kunnen genieten van een week vakantie. Eerst ben ik met Maarten en zijn ouders naar Kroatië geweest. Helaas hadden we niet de 10 daagjes zon als verwacht. Daarna heb ik samen met 4 anderen vriendinnen een leuke vakantie gehad in Chersonisos. Elke avond drankjes doen, kort slapen en lang zonnen. Die 8 dagen vliegen om, maar stiekem ben je dan weer best blij als je in je eigen bed mag liggen.
IMG_20141009_220923
In Oktober mocht ik mijn propedeuse eindelijk in ontvangst nemen. De uitreiking werd ontzettend leuk gedaan. Eerlijk gezegd veel leuker dan ik had verwacht. Stiekem ben ik best een beetje trots dat ik het toch in 1 jaar gefikst heb!
En als laatste moet ik de maand december niet vergeten. De maand dat ik mijn blog opgericht heb. Ik ben nog steeds blij dat ik het heb gedaan en vind het een enorme ervaring!

En dan is het jaar alweer voorbij. Ik hoop dat mijn jaar als 19 jarige weer net zo’n tof jaar wordt. Ook dit jaar ga ik weer op skivakantie. Aankomende weken moet ik ook op zoek naar een leuke stage voor een half jaar waar ik in September moet beginnen. Best lastig om te bedenken wat me nu echt leuk lijkt. En als laatste hoop ik dat ik met mijn blog mag groeien en leuke dingen mag meemaken!

Nu is mijn verjaardag al bijna weer om, maar morgen ga ik mijn verjaardag vieren voor familie. Nog een leuk dagje voor de boeg dus! Toch wel een beetje benieuwd naar de cadeautjes haha.

Hebben jullie al leuke plannen voor het nieuwe jaar?

Snapchat--3000182265515476993-002

Advertenties

4 gedachtes over “WOEHOE BIRTHDAYGIRL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s