MIJN VERJAARDAGSCADEAUTJES

DSC00488-001Afgelopen woensdag vierde ik mijn 19e verjaardag. Ik had dit jaar helemaal geen wensen voor cadeautjes, omdat ik simpelweg niks wist. Daar was dan ook iedereen niet even blij mee. Oeps. Uiteindelijk hebben ze mij woensdag ontzettend verrast met onwijs leuke cadeautjes. Van een heel mooi sieraad tot leuke accessoires voor in mijn kamer. Kijken jullie met mij mee? DSC00490-001Mijn zus verraste mij met deze hele leuke accessoires voor in mijn kamer. De laatste tijd zie je ontzettend veel leuke dingen met mooie teksten erop. De teksten zorgen voor positieve gedachtes, zoals het bordje: ‘ A smile is the prettiest thing you can wear’. Niemand kan zeggen dat dat niet zo is, toch!? DSC00492-001Ook de drie kaarsjes vind ik zo schattig. Door het witte glas valt de tekst extra goed op. Ik hou er van! DSC00496-001
Wauw! Dat is wat ik denk als ik deze hele mooie horloge zie. Het horloge zit in de nieuwe collectie van Tommy Hilfiger. Mijn vriend weet precies wat ik mooi vind en gaf me dit horloge als cadeau. Zo lief! DSC00498-001
Het horloge heeft onwijs mooie details. De kleine steentjes om de klok maakt het horloge extra vrouwelijk en de drie kleine klokjes op de wijzerplaat zorgen dan weer voor een stoere uitstraling.DSC00499-001
Het bandje is afgewisseld met schakels van mat zilver en glimmend zilver. Ik vind het er leuk en speels uitzien. Ja, ik ben verliefd!
DSC00504-001
Ik heb veel leuke kaarten gehad met geld, zodat ik zelf iets kan kopen. Komt altijd goed van pas. Ook kreeg ik twee cadeaubonnen van de Etos. Bij Etos verpakken ze het altijd zo leuk in een fleurig tasje en doen ze er veel leuke proefjes bij . Dit keer zat er ook nog een zwart oogpotlood bij van Maybeline. Altijd handig! DSC00512-001
Als laatste kreeg ik een mooie nagellak van L’Oreal Paris. Het is een brons kleur met een fijn glittertje erin. Super mooi om te dragen in de winter. Op de foto draag ik 1 laag nagellak, want ik vond de lak onwijs goed dekken. Deze nagellak ga ik zeker vaker dragen! Zoals jullie zien ben ik super goed verwend. Ik ben dan ook heel blij met mijn leuke cadeautjes. Van mijn ouders heb ik nog iets te goed, dus hebben jullie nog leuke cadeautips?

Advertenties

7 gedachtes over “MIJN VERJAARDAGSCADEAUTJES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s