HIGHLIGHTS OF THE WEEK #2

Onlangs bijgewerkt-001Deze week moest ik na drie weken vakantie toch echt weer naar school, ben ik 19 jaar geworden, heb ik mijn verjaardag gevierd en moest ik mij toch echt voor gaan bereiden voor de beruchte toetsweek. Lees je met mij mee?

DSC00515-001Drie weken vakantie lijkt heel lang, maar ging zo snel voorbij. Afgelopen maandag en dinsdag moest ik er dan toch echt weer aan geloven. Twee lange dagen tot half 6. Die dagen werd het ook duidelijk dat ik nog heel veel moest doen, aangezien we volgende week twee grote opdrachten in moeten leveren en de toetsweek er aan komt.

DSC00488-001Dinsdag werd ik alweer 19 jaar. Wow het jaar is omgevlogen. Woensdag heb ik mijn verjaardag gevierd met familie en wat vrienden. En wat ben ik weer verwend op mijn verjaardag. Super leuk! Het was weer een gezellig dag. Op naar volgend jaar! Ben je benieuwd naar wat ik allemaal gekregen heb voor mijn verjaardag? Een artikel over mijn verjaardagscadeautjes vind je hier.

DSC00514-001Donderdag en vrijdag moest ik dus echt aan de bak voor school. Thuisstudie vind ik altijd wel fijn. Je bent geen tijd kwijt met reizen en ik kan mezelf thuis toch echt het beste concentreren. De laatste week van het blok is nu aangebroken, dus dat betekent altijd een beetje stresssss!

Nu ik zo met mijn blog bezig ben, besef ik wel dat ik moet gaan plannen. Zeker als je het een tijdje extra druk hebt door school, moet ik echt een planning gaan maken. Als ik ergens geen planning van heb, heb ik totaal geen overzicht meer van wat ik allemaal nog moet doen. Heel irritant. Een planning maken is dus een must voor komende weken!

Ook deze week zal vooral in het teken staan van school. Als ik net als mijn vorige toetsweek alles wil halen, zal ik toch echt even door moeten bijten.

Hoe was jullie week?

Advertenties

8 gedachtes over “HIGHLIGHTS OF THE WEEK #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s