5 TIPS VOOR REGENACHTIG WEER

3734457004_539777_166573
Het is deze week niet bepaald lekker weer om buiten een rondje te lopen.  Je wilt zo snel mogelijk weer naar binnen en wordt chagrijnig als je naar buiten kijkt. Wat kun je allemaal thuis doen? Ik geef jullie 5 tips, zodat jullie je niet vervelen. Kijken jullie mee?

#1
Lak je nagels. Kijk op Pinterest of instagram en zoek leuke voorbeelden van nailart. Er staan ontzettend veel leuke creaties op voor je nagels. Zelfs dingen waarbij je denkt dat je het niet kunt, maar helemaal niet zo moeilijk blijkt te zijn. Op instagram staan ook veel filmpjes, zodat je precies kunt zien hoe ze het doen. Super leuk om uit te proberen en daar ben je wel een middagje zoet mee.

#2
Maak selfies! Doe zo gek als je wilt en maak selfies. Het is natuurlijk nog leuker om je vrienden of vriendinnen uit te nodigen. Selfies kunnen heel wat slappe lach buien veroorzaken.  Ik zeg doen!

#3
Snuffel de App Store door op je telefoon of tablet. Je kunt spontaan ontzettend leuke apps tegen komen die je misschien nog niet kent. Voor je het weet zit je verslaafd aan je telefoon voor dat ene leuke spelletje.

#4
Kijk een leuke film of serie op Netflix.com. Hier maak ik vaak gebruik van als ik me verveel. Er zit altijd wel wat leuks tussen en zo vliegt de tijd voorbij. Heb je geen abonnement bij Netflix? Netflix kun je altijd een maand gratis uitproberen. Wanneer het je niet goed bevalt, kun je 24 uur per dag je abonnement opzeggen. Ideaal dus. Als je wel abonnee wilt blijven kost het €7.95 per maand. Gratis proberen is altijd leuk toch?

#5
Bezoek de bibliotheek. Ik weet het, het klinkt een beetje suf maar het kan ontzettend leuk zijn. Het is voor mij ook te lang geleden dat ik een boek gelezen heb, terwijl ik het vroeger juist heel graag deed. Een goed boek kan zelfs voor slapeloze nachten zorgen.

Wat doen jullie als het geen lekker weer is?

Bronnen:

We Heart It
Google
Pinterest

Advertenties

14 gedachtes over “5 TIPS VOOR REGENACHTIG WEER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s