HIGHLIGHTS OF THE WEEK#3

Highlights of the week#3Sorry sorry! Een dag te laat, maar ik wil alsnog mijn ‘Highlights of the week #3’ met jullie delen. Zo heb ik vooral moeten blokken voor mijn toetsweek, had ik een leuk familie uitje en was het vandaag ‘Blue Monday’ Lezen jullie met mij mee?

Afgelopen dagen waren vooral stressvol. Met mijn projectgroep hebben we twee grote opdrachten af moeten maken. Één opdracht was een communicatieplan maken voor het bedrijf Miljoenenspel. Een leuke opdracht, maar de laatste dingetjes kosten altijd nog veel tijd. We hebben de opdracht op tijd kunnen inleveren en nu is het duimen voor een goed cijfer!

20150119_194455-001
Na dit weekend ben ik er wel van overtuigd dat ik de beste ben in uitstellen. Ik maak altijd zulke mooie planningen, maar tijdens het leren loopt het altijd anders. Oeps.. Zo lakte ik mijn nagels tijdens het leren. Heerlijk studie afwijkend gedrag.

20150117_102116
outfit
Donderdag en vrijdag werd ik helemaal blij van het zonnetje. Ik had daarom meteen besloten om mijn foto’s te maken voor een Outfit of the day. Nieuwsgierig? Dat artikel lees je hier. Helaas was het maar van korte duur, want sinds gisteren is de zon helaas weer weg.

IMG-20150118-WA0015
IMG-20150118-WA0016
Afgelopen zaterdag was leuk! Oma wilde graag met de hele familie gaan eten en bowlen. Met datumprikker kwamen we uiteindelijk op een datum, zodat iedereen kon. Die site vind ik zo ideaal. Echt een aanrader voor als je met wat meerder mensen wat af wilt spreken.  Het was een ontzettend gezellige avond en het was leuk om weer eens met de hele familie bij elkaar te zijn.

Highlights of the week foto 2
Om half 11 zijn mijn vriend en ik nog naar een feestje gegaan van vrienden. Een leuke afsluiter van de avond en het weekend. Zondag heb ik vooral rustig aan gedaan en nog wat geleerd.

Morgen begint dan toch echt de beruchte toetsweek. Door al dat leren vandaag had ook ik last van de ‘Blue Monday’. Maarja, even een weekje blokken en dan heb ik weer veel meer tijd. Ook voor het bloggen!

Hebben jullie ook een leuke week gehad?

Advertenties

4 gedachtes over “HIGHLIGHTS OF THE WEEK#3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s