I HEART MAKEUP BLUSH & HIGHLIGHTER

DSC00597-001Deze schattige doosjes van I Heart Makeup heb ik al bij meerdere blogs voorbij zien komen. Ik was opslag verliefd! Ze zien er zo leuk uit dat ik besloot om ze ook te bestellen. De poeders zelf zijn ook zo mooi. Ik ben in het bezit van een mooie blush en een highlighter. Zijn jullie benieuwd naar mijn mening?

DSC00602-001DSC00595-001DSC00611Candy Queen of Hearts

Wauw! Wat een mooie combinatie van kleuren. Het zijn drie hele mooie tinten, maar ze zijn wel vrij koel. De drie kleuren kun je in combinatie, maar ook apart gebruiken. De blushes passen door de kleuren heel goed bij het doosje. Echt een plaatje!blush verschil
(Links is zonder blush en rechts is met blush)

De blushes komen mooi uit. Ik heb op deze foto alle drie de kleuren gebruikt. Het is een natuurlijke roze kleur, wat voor een mooie uitstraling zorgt. Roze wangetjes, ik hou er van!

DSC00594-001DSC00613
Goddes of Love

Ik ben fan van de highlighter. De highlighter is vrij koel, maar als je het doosje beweegt lijkt het alsof er een tintje roze bij zit. Op de foto zie je het niet heel goed, maar hij is echt heel mooi. In bepaald licht zie je h’m ontzettend goed. Je moet dus oppassen dat je niet te veel op je wangen smeert. Ik vind de highlighter een heel mooi effect geven en een echte toevoeging aan je make-up look.

highlighter verschil
(Links is zonder highlighter en rechts met highlighter)

Ik ben heel blij met mijn nieuwe aankopen. Ze zijn zacht van textuur en geven een heel mooi effect. De schattige hartjes verpakking maken de blush en highlighter helemaal af. Wie is er nog meer fan?DSC00592-001DSC00593-001

Ik heb de blush en highlighter besteld bij Beauty88 voor €6.99,- per stuk.

Advertenties

8 gedachtes over “I HEART MAKEUP BLUSH & HIGHLIGHTER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s