HIGHLIGHTS OF THE WEEK #4

c080385de5e0f54c836feb47ef9bf6f1jj

Het was de afgelopen een lekker druk weekje. Zo hoefde ik deze week niet naar school, heb ik veel gewerkt en heb ik genoten van een heerlijk dagje in het Sanadome. Zijn jullie benieuwd naar mijn week?

Het was een enorme verassing toen we op school erachter kwamen dat we de afgelopen week vrij waren. Heerlijk! Even weg van de tentamens en het leerwerk. Helaas hebben we tot nu toe nog geen cijfers terug gehad. Hopelijk gaan we deze week onze cijfers ontvangen. I let you know!

Deze week kon ik mooi nog wat centjes bijverdienen. Ik heb drie daagjes gewerkt en ik gunde mijzelf twee daagjes vrij om nog een beetje van de vrije week te kunnen genieten. Afgelopen woensdag heb ik vooral gekeken naar mogelijke stageplaatsen. In september moet ik voor een half jaar gaan stage lopen. Ik vind het nog best lastig om te bepalen wat mij nu echt leuk lijkt, want de opleiding Communicatie is een brede opleiding waar je veel kanten mee op kunt. Ik vind het best belangrijk om goed over mijn stage plaats na te denken, want een stage geeft je een goed beeld van wat je in de toekomst wel wilt en wat niet. Iemand leuke ideeën voor een stage plaats?

logo 2 witlogo 2 groot kleur aangepast jpg

 

(Eerste oude logo, tweede nieuwe logo)

Hebben jullie mijn nieuwe logo al bewonderd? Ik was over mijn oude logo niet meer helemaal tevreden, dus na een aantal daagjes uitproberen ben ik tot een nieuw ontwerp gekomen. Wat vinden jullie ervan?

IMG-20150206-WA0003

Afgelopen vrijdag heb ik samen met een vriendin genoten van een heerlijk dagje in het Sanadome. We hadden allebei een weekje vrij en dit was een hele spontane actie, wat het nog extra leuk maakt. Ik hou er echt van om lekker te badderen en te ontspannen. We hadden ook nog twee heerlijke behandelingen. Één behandeling was een soort massage en de andere behandeling was een stoombehandeling. Echt heerlijk!

Morgen begint het nieuwe semester op school en moeten er ook weer nieuwe projectgroepen gemaakt worden. Ik ben benieuwd wat dit semester ons te wachten staat!

Hoe was jullie week?

Advertenties

10 gedachtes over “HIGHLIGHTS OF THE WEEK #4

  1. Je hebt leuke dingen gedaan, ik ben een tijdje geleden ook naar Sanadome geweest met mijn moeder en zus en ik heb er echt van genoten. Alleen waren wij onze badjassen vergeten, dat was erg awkward haha
    Love, Quinty

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s