7 LAST MINUTE VALENTIJN TIPS

large-001

Zaterdag  is het al weer Valentijnsdag. 14 februari is de dag die in het teken staat van de liefde. Het is stiekem toch wel heel erg leuk om een leuk cadeautje te geven of te krijgen van je lover, moeder of een vriend/vriendin.  Heel leuk en aardig allemaal, maar het is nog lastig om een leuk  en origineel cadeautje te vinden. Ik heb jullie een handje geholpen om last minute een leuke Valentijnsdag te regelen.

  • Wees creatief en maak zelf een valentijnskaart! Hoe leuk is het om een zelfgemaakte kaart van iemand te krijgen. Meer liefde kun je in een kaart niet stoppen toch?!
  • Geef je geliefde een foto van jullie samen op hout. De laatste tijd zie je ontzettend veel hout elementen in het interieur en je kunt nu dus ook een foto op hout bestellen. Ik zag het laatst voor het eerst en ik was echt onder de indruk. Ik vind het een ontzettend leuke en creatieve manier om een foto op te hangen. Op de site: http://www.fotoophout.nl/ kun je zo’n mooie foto bestellen. Er zijn verschillende soorten hout waaruit je kan kiezen en er zijn ook verschillende effecten beschikbaar. Je kunt allerlei kanten op. Er zijn verschillende voorbeelden op de site te vinden. Wanneer je voor 12 februari 12.59 uur besteld, heb je de foto voor Valentijn in huis. Ook krijg je nu 20% korting met de actiecode : VT15. Snel doen dus!
  • Geef een heerlijk doosje bonbons in een hartjes doos. Bonbons zijn altijd super lekker om te krijgen. Via internet kun je hele leuke Valentijn doosjes kopen voor je bonbons. Ook zijn er bonbons te koop in hartjes vormen. Hoe romantisch is dat?! Wellicht heeft een winkel bij jou in de buurt ook leuke doosjes of bonbons verkrijgbaar.
  • Geef een bosje bloemen. Bloemen doen het altijd goed. Het zorgt voor gezelligheid in huis en zelf wordt je er ook gelukkig van. Bloemen horen toch bij een echte Valentijnsdag?!
  • Kaarsjes! Een romantische dag zonder kaarsjes bestaat bijna niet. Zorg ervoor dat je huis gezellig versierd is met kaarsjes voordat je geliefde thuis komt. Wedden dat het een hele romantische Valentijnsdag wordt?
  • Zorg voor een romantisch ontbijt met een persoonlijk briefje. Tenzij diegene al eerder opmerkelijk heeft laten weten een ontbijt op bed alleen maar onhandig vindt. Wanneer dit niet het geval is, is een ontbijt op bed altijd super lekker om een leuke dag mee te beginnen.
  • Ga samen een dagje naar het Sanadome. Heerlijk samen genieten in verschillende baden. Ik ben afgelopen vrijdag met een vriendin geweest en het is een absolute aanrader. Na die dag ben jij weer helemaal fit en uitgerust.Weet jij al wie je gaat verassen met Valentijn?

Weet jij al wie je gaat verassen met Valentijn?

Advertenties

12 gedachtes over “7 LAST MINUTE VALENTIJN TIPS

  1. Ik moet ook nog iets verzinnen voor Valentijn. Mijn zusje gaat mij een cadeautje geven, dat heeft mijn moeder al een beetje doorlaten schemeren, dus nu moet ik ook nog aan de slag. Ik doe waarschijnlijk een foto in een fotolijstje met allemaal hartjes er omheen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s