HIGHLIGHTS OF THE WEEK #5

hotw 5

Afgelopen week ging zo snel voorbij. Ik was met mijn familie een weekje naar Oostenrijk om daar heerlijk een weekje te skiën. Ook bereikte ik afgelopen week 50 volgers op bloglovin. Kijken jullie met mij mee?

Het was dit jaar geen carnaval voor mij, maar ik was een weekje in Oostenrijk te vinden. De week vloog werkelijk echt voorbij. Wij verbleven in een appartement in Brixen in Thale. Dit is in Oostenrijk het grootste skigebied met 280 kilometer pisten. Genoeg te doen dus!

uitzicht

Het was heel de week super mooi weer. De afgelopen 8 jaar hebben we het nog nooit zo gehad. Iedere dag was er een strak blauwe lucht met felle zon en geen zuchtje wind. Dat kon echt niet beter.

Oostenrijk 2015 1

Met mijn familie en vrienden van mijn ouders gingen we skiën. Ik doe het nu al zo’n 12 jaar dus aan ervaring geen gebrek. We hebben ontzettend mooie tochten gemaakt en dat was echt genieten met het heerlijke zonnetje erbij.  Het was dan ook geen straf om in het zonnetje lekker wat te drinken en te eten.

Oostenrijk 2015 2

Met mijn vriend en wat vrienden zijn we ook een aantal keer wezen apres-skiën in de Moskito bar in Westendorf en in de Eisbar in Kirchberg. Erg gezellige kroegjes met allemaal Nederlanders.  We gingen rond half 8 daarheen en rond half 12 weer naar huis. Je bent na zo’n actieve dag blij dat je je bedje in kan.

bloglovin 50

Jeeeej! Ik bereikte deze week mijn 50 followers op bloglovin. Ik maakte een klein vreugde sprongetje toen ik het mailtje binnen kreeg. Ik vind het echt onwijs tof en leuk dat er iedere week weer mensen bijkomen die het leuk vinden om mijn blog te volgen. Dit geeft mij extra motivatie om leuke artikelen te schrijven voor mijn blog. Dankjewel allemaal lieve volgers!!!!

Vandaag begint mijn schoolleven weer. Ik moet echt weer even in het ritme komen na zo’n heerlijk weekje vakantie.

Was jullie week ook zo leuk?

Advertenties

4 gedachtes over “HIGHLIGHTS OF THE WEEK #5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s