MAKE-UP LOOK | WINTERDSC00705-003
De winter is nog steeds aan de gang en dus besloot ik, nu het nog kan, een winterse make-up look te maken. Ik heb gekozen voor gouden en bronzen tinten oogschaduw van het Revolution eyeschadow palette. Het is een warme look wat je heel leuk kunt combineren met gouden details in bijvoorbeeld kleding en accessoires. Kijken jullie met mij mee?


DSC00664-001DSC00667-001
Op mijn gezicht  draag ik de Lasting Finish foundation van Rimmel en voor de oneffenheden gebruik ik de Stay all day concealer van Essence. Het is afgepoederd met een Stay Matte power van Rimmel. Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met het eyebrow set van Catrice. Ik heb wat kleur op mijn wangen aangebracht met de Glam Bronze van L’Oreal. Op mijn lippen draag ik de Effet 3D lipgloss van Bourjois.

DSC00688-001

DSC00670-002
Ik combineerde de Golden Night en Medal oogschaduw op mijn bewegend ooglid en op mijn wenkbrauwbot draag ik Angel. Ik maakte mijn look af met de eyeliner van Catrice en wat mascara van Mabelline.

Wat vinden jullie ervan?

Advertenties

10 gedachtes over “MAKE-UP LOOK | WINTER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s