10 REDENEN OM HET SPORTEN VOL TE HOUDEN

HKMX_LL_VENUS_CAMI_040-rgb_zps65479cda
Veel mensen zijn weer met volle moed begonnen met sporten. De nieuwe sportoutfit is compleet, dus niets houdt ons nog tegen. Toch is het ontzettend moeilijk om het sporten goed vol te houden.  Ik geef jullie 10 redenen, waardoor het gemakkelijker wordt om te blijven sporten.

 • Je krijgt een betere conditie. Het sporten levert je wat op. Je doet het dus niet voor niets. Door het sporten hoef je ook niet meer als een hijgend paart bij de trein aan te komen als je die dreigde te missen!
 • Wanneer je terug komt van het sporten heb je een voldaan gevoel. Er is niets beters dan heerlijk thuis komen van het sporten en het gevoel hebben dat je ook daadwerkelijk iets hebt uitgevoerd. Wat zul je die nacht lekker slapen.
 • Zoek iemand die je motiveert. Wanneer je met z’n tweeën bent, blijf je minder snel thuis. Je wilt dan niet meteen afzeggen en als je er eenmaal bent is het eigenlijk hartstikke leuk en gezellig
 • De zomer komt eraan! Je wilt lekker fit op het strand lopen en trots kunnen zijn op jezelf. Is dat sporten toch niet voor niets geweest.
 • Je wordt sterker. Zo kun je nog eens laten zien dat vrouwen ook power hebben.
 • Je het een duur abonnement bij de sportschool en het is zonde om dat niet te gaan. Zo erg is die sportschool niet!
 • Stel een doel voor jezelf. Wil je dat leuke hardloopevenement doen of afvallen? Wanneer je een leuk doel voor ogen hebt is het ook leuk om te gaan sporten. Je wilt het doel immers behalen en je merkt na een aantal weken dat je doel toch wel steeds dichter bij komt.
 • Die sportkleding heb je niet voor niets gekocht. Nee, dat had inderdaad een reden. Wat was de reden ook alweer dat je die kleding gekocht heb?
 • Plan vaste dagen in voor het sporten. Zorg dat het een gewoonte wordt, zodat het sporten er niet bij in schiet. Wanneer je een vast ritme hebt, zul je zien dat je dat sporten niet vaak laat schieten.

Hoe gaat het sporten bij jullie?

Advertenties

10 gedachtes over “10 REDENEN OM HET SPORTEN VOL TE HOUDEN

 1. Ik heb echt geen motivatie om te sporten. Ik wil het wel maar het lukt me gewoon niet. Als ik mezelf beloof om zondag ochtend eens een stukje te gaan lopen (snel) dan blijf ik toch nog liever in me bedje liggen.

  Like

 2. Ik moet dit artikel gewoon even lezen elke keer voor ik ga sporten, werkt heel erg motiverend haha. Meestal als ik ga hardlopen, doe ik het een paar keer en dan stop ik weer voor een lange tijd. M’n conditie is dan ook nog gewoon slechter dan slecht.

  Like

 3. Wat een ontzettend fijn artikel zeg. Ik zit tegenwoordig lekker weer in een sportflow en vind dat heerlijk. Ik herken dat ook alle pluspunten die je geeft. Soms kost het ontzettend veel moeite (de bank zit zo lekker ;-)) maar achteraf ben je toch blij dat je bent gegaan. Liefs, Deisy

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s