WAAROM DE LENTE ZO LEUK IS

Overig
Over 1.5 week is het alweer lente. Geloof me, de winter vind ik heel leuk maar ik begin nu toch echt wel zin te krijgen in de lente. Afgelopen week hebben we al heerlijk kunnen genieten van het lenteweer. Maar wat is er nu eigenlijk zo leuk aan de lente? Ik heb alles even op een rijtje gezet waarom de lente nu ook alweer zo leuk is.

  • Doei panty’s, hallo blote benen. Je hoeft niet meer moeite te doen om een panty aan te trekken en uit te kijken dat er weer een gat in zit. Je witte benen mogen waarschijnlijk wel wat zonnestraaltjes gebruiken.
  • Terrasjes! Met het mooie lenteweer is het onwijs gezellig om met een stel vriendinnen een terrasje te pakken. Lekker koud drankje erbij en je leuke middag is compleet
  • Je kan makkelijker opstaan. Het is voor mij altijd drama om uit m’n bed te komen, maar in de winter is het nog moeilijker. Wanneer ’s ochtends de zon op komt krijg je veel meer zin in de dag en is het ook niet zo koud om onder de dekens vandaan te komen
  • Wintertenen en een droge huid? Dat is voorlopig verleden tijd. De zonnestralen zijn ontzettend goed voor je huid.
  • Weg met de winterjas! Je winterjas mag wel de kast in en je zomerjas kan weer tevoorschijn komen. Aan het einde van het jaar ben ik mijn winterjas altijd zo zat. Ik weet niet hoe het komt, maar ik ben altijd weer blij als ik weer een zomerjasje aan kan.
  • Vrolijke kleurtjes! Ik houdt van zwarte kleding, maar wanneer de lente begint vind ik het toch altijd wel erg leuk om weer vrolijke kleurtjes aan te hebben. Ook de winkels zijn in de zomer een stuk minder donker. En laten we de leuke bloeiende bloemen buiten niet vergeten!
  • In de lente is het een stuk aantrekkelijker om buiten heerlijk te sporten. Het blijft ’s avonds langer licht en je hoeft je niet meer aan te kleden als een sneeuwpop;) haha
  • De dagen worden alleen maar mooier in plaats van slechter. Ik wordt er zo blij van als ik het zonnetje weer zie schijnen en heerlijk die warmte voel. Ook is het weer fijn dat het elke week weer wat langer licht blijft en zo kun je nog veel leuke dingen doen ’s avonds (foto’s maken voor m’n blog, haha)

Hebben jullie ook zo’n zin in de lente?

Bron foto’s

Advertenties

12 gedachtes over “WAAROM DE LENTE ZO LEUK IS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s