EVERY DAY MAKE-UP LOOK

DSC00757-001Wanneer ik naar school ga wil ik er altijd verzorgd uit zien, zonder dat ik daar al te veel tijd mee kwijt ben. Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik altijd gebruik en hoe die look eruit ziet. Nieuwsgierig?

DSC00759-001DSC00805-001
Ik begin met de basis. Ik doe eerst een dagcrème op voor de droge en gevoelige huid. Mijn huid is in de winter altijd erg droog, dus een goede dagcrème kan ik wel gebruiken. De concealer van Essence gebruik ik om mijn oneffenheden mee weg te werken. Daarna gebruik ik mijn foundation van Mabeline voor een egale huid. Als laatst poeder ik mijn gezicht af met de poeder van Rimmel.

DSC00761-001DSC00810-001
Mijn wenkbrauwen zijn vrij licht, dus die teken ik altijd wat bij. Hiervoor gebruik ik het eyebrow set van Essence. Om er voor te zorgen dat mijn wenkbrauwen de gehele dag mooi blijven zitten gebruik ik de eyebrowgel van Catrice.

DSC00763-001DSC00815-001
Mijn wimpers krul ik van te voren altijd met een wimperkruller. Daarna breng ik eyeliner aan van Catrice en gebruik ik de mascara van Maxfactor.

DSC00765-001DSC00821-001
Voor wat kleur om mijn wangen gebruik ik de Glam Bronze van L’Oreal.

DSC00767-001DSC00817-001
Om mijn dagelijkse look af te maken, doe ik nog wat labello op mijn lippen. Deze Labello heeft een mooie en subtiele kleur wat perfect is voor een schooldagje.

Na 10 minuten ben ik klaar om naar school te gaan.

Wat vinden jullie ervan?

Advertenties

18 gedachtes over “EVERY DAY MAKE-UP LOOK

  1. Die Glam Bronze vind ik heel erg mooi! En de wenkbrauwgel van Catrice gebruik ik ook, heel fijn. Ik krulde eerst nooit mijn wimpers, maar heb pas een wimperkruller gekocht haha. Leuke post!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s