HIGHLIGHTS OF THE WEEK #6 | ON TOUR, GEKOCHT, EERSTE SWIRL

hotw 6
De week is echt voorbij gevlogen. Zo heb ik weer geld uitgegeven, mijn eerste swirl gegeten en heb ik een leuke tour gehad. Lees je met me mee?

Gedaan
Afgelopen week was geen standaard schoolweek. We hadden drie dagen ‘’College on Tour’’. Dit hield in dat we verschillende bedrijven langs gingen. Ik vond het erg interessant en leuk om wat meer over het bedrijfsleven te weten te komen. Zo zijn we bijvoorbeeld bij het Innovation Centre van FrieslandCampina geweest en bij het reclamebureau Scheepens in Tilburg. Ik vond het drie leerzame dagen en indrukwekkend om hun ervaringen te horen.

Gekocht
Donderdag ging ik de stad in met als doel een cadeautje te kopen voor een vriendin. Toen ik in de stad was werd ik verleid door de nieuwe collecties in de winkel. Ik kon het niet laten om in verschillende winkels een kijkje te nemen. Zo werd ik opslag verliefd op (inmiddels) mijn nieuwe sleehakken. Ook kocht ik nog een nieuwe jeans en een leuk shirtje. Een shoplog hiervan vind je hier. Uiteindelijk heb ik alsnog geen leuk cadeautje kunnen vinden voor mijn vriendin. Beetje jammer weer..

Gegeten
Mijn eerste swirl in 2015 was een feit. Afgelopen dinsdag was het weer onwijs lekker weer en ik kon op het station de swirl niet voorbij lopen. Ik heb er in ieder geval weer van genoten, want dat ijs is zooo lekker. Ook tijdens de college tour kregen we elke dag een heerlijke lunch bij een bedrijf. Ik ben zelf een hele slechter brood eten, omdat ik het totaal niet meer lekker vind als het een hele dag in je tas heeft gezeten. Deze week was ik dus blij dat we heerlijke verse broodjes kregen. Wat een luxe!

Gezien
Hebben jullie ook de laatste aflevering van ´´Boer zoekt vrouw´´ gezien? Ik vond het erg leuk om te zien dat er in ieder geval nog stelletjes bij elkaar zijn. Boer Jan en zijn vriendin Rianne vond ik zo schattig. Ik denk dat zij heel goed bij elkaar passen. Ik was ook erg benieuwd naar de reactie van boer Geert, nadat hij zoveel negatieve reacties heeft gekregen in de media. Ik vond het toch wel een beetje zielig dat hij en zijn nieuwe vriendin het er moeilijk mee gehad hebben. Gelukkig zijn ze toch nog bij elkaar en zijn ze gelukkig.

Hoe was jullie week lieve volgers?

Advertenties

21 gedachtes over “HIGHLIGHTS OF THE WEEK #6 | ON TOUR, GEKOCHT, EERSTE SWIRL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s