GET YOU FREAK ON TAG

DSC00991-001
Door Laura van Its Laux werd ik getagt voor de Get Your Freak On Tag. Ik vond het zo’n leuke tag dat ik besloot om deze ook maar eens in te vullen. Zijn jullie benieuwd naar mijn antwoorden?

Welke nickname gebruikt je familie voor je? Hmm lastig. Eigenlijk hebben ze niet echt een nickname voor mij, maar meestal noemen ze me Lies. Ook hoor ik van andere vaak Marly en Marliesje. Marliesje vinden veel mensen zo ‘schattig’ klinken.

Wat is een rare gewoonte van je? Hier moet ik heel goed over na denken. Het is best lastig om over jezelf te zeggen dat je een rare gewoonte hebt. Mijn vriend zegt altijd dat ik op een dag zo vaak naar de wc moet, maar ik heb gewoon een kleine blaas denk ik?

Wat zijn je fobieën? Bij deze vraag moet ik eigenlijk wel lachen, want ook ik (sorry dames) vind vetjes in vlees zo verschrikkelijk. Wanneer er een vetrandje aan mijn vlees zit, schuif ik het altijd meteen op het bord van m’n vader. Die vindt dat ik me aanstel, haha. Nee, vetjes aan vlees gaat het er bij niet in.

Welk liedje zing/schreeuw je lekker hard mee als je alleen bent? Eigenlijk schreeuw (zing) ik altijd liedjes mee wanneer er een leuk nummer op de radio komt. Op dit moment is dat vooral ‘Outside’ van Calvin Harris ft. Ellie Goulding. Ik vind het heerlijk om liedjes mee te zingen en stiekem baal ik hard als er geen leuk liedje op de radio komt wanneer ik in de auto zit, haha

Wat is irritant aan jou, waar irriteer je je aan bij anderen of in het algemeen? Ik kan er niet zo goed tegen wanneer mensen ontzettend traag zijn, terwijl ik op moet schieten. Dit is dan vooral, wanneer ik de trein wil halen en de bus echt óveral moet stoppen. In dat geval ben ik ook best wel irritant, sorry klasgenootjes haha.

Aan welke kant van het bed slaap je? Het liefst slaap ik aan de kant van de muur. Ik weet niet waarom ik dat heb, maar ik voel me daar op een één of andere manier denk ik veilig. Thuis slaap ik dus het liefste aan de rechterkant.

DSC00996-001Welke beauty-regel raad je iedereen aan maar houd je jezelf niet aan? Een goed verzorgend haarmasker. Je haar wordt het zo lekker zacht van, maar zelf doe ik het echt té weinig.

Hoe heette je eerste knuffel? Aaaaaah, mijn knuffel had helemaal geen naam. Eigenlijk was ik niet echt fan van één bepaalde knuffel. Ik had vroeger grote liefde voor poppen en tja die hadden elke keer een andere naam.

Wat bestel je bij de Starbucks? Ik bestel zelden wat bij de Starbucks. Dit omdat ik eigenlijk helemaal geen koffie lust. Wanneer ik er wel ben, bestel ik een heerlijke chocolademelk met hazelnootsmaak! Hmmmm

Wat is jouw positie onder de douche? Hoeveel posities kun je hebben? Ik sta gewoon onder de douche hoor, haha

Heb je gekke body skills? Ik heb niet echt gekke body skills? Wel sta ik vaak met mijn benen gekruist als ik ergens op moet wachten. Het staat gewoon zoooo lekker.

Wat is je favoriete slechte snack? CHOCOLA. Ik ben er echt verslaafd aan. Chocoladekoekjes, hagelslag, chocoladereep of paaseitjes. Allemaal lekker! Dit lust ik echt om elk moment van de dag.

Wat is een stopwoord van je? OH GRAPJE. Dit vind mijn vriend heel irritant. Dit zeg ik vaak als ik iets zeg en er daarna meteen achter kom dat ik ongelijk heb. Oepss.

Wat draag je in bed? In de zomer draag ik een kort broekje met een shirtje en in de winter een heerlijke warme broek, met t-shirt en SLAAPSOKKEN. Mijn voetjes bevriezen in de winter altijd, dus die slaapsokken heb ik dan wel nodig.

DSC00994-003

Jullie weten nu weer wat meer nieuwe (gekke) feitjes over mij. Hierbij tag ik Sophie, Iris en Daphe. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden ladiessss!

Advertenties

18 gedachtes over “GET YOU FREAK ON TAG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s