MAYBELLINE DREAM FRESH BB CREAM


DSC01017-001Nu het warme weer eraan komt, gaan we steeds meer buiten genieten van het zonnetje. Wanneer ik lekker in het zonnetje zit, vind ik het niet fijn als er een laag foundation op mijn gezicht zit. Dit is overigens ook niet goed voor je huid. De BB cream is een goed alternatief, want het zorgt voor een beetje kleur op je gezicht. Benieuwd wat ik hiervan vind?

DSC01018-001
De Dream Fresh BB cream heeft volgens Mabelline 8 voordelen in 1 tube.

  • Creëert een natuurlijke glow
  • Complimenteert de kleur van je huid
  • Beschermt met SPF 30
  • Hydrateert de hele dag door
  • Vervaagt imperfecties
  • Geen olie
  • Maakt je huid egaal
  • Voelt fris

Wat ik een groot voordeel vind is dat er een SPF factor in zit van 30. Deze BB cream beschermd je huid dus meteen tegen de zon. Zelf ben ik nogal slecht in het insmeren van mij gezicht, maar met deze BB cream is mijn gezicht dus meteen beschermd.

DSC01020-001
In de tube zit 30 ml en de BB Cream is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren:

Universal Glow
Light Skin
Light Medium Skin
Medium Deep Skin

Ik heb de kleur Light Medium Skin, aangezien ik niet super bleek ben en dit voornamelijk in de zomer wil gaan gebruiken.

DSC01022-001
Tijd om de BB Cream te gaan testen!

In eerste instantie ziet de cream er erg bruin uit, maar ik had ook wel een beetje te veel op mijn hand gedaan. Oeps.

DSC01023-001Gelukkig! Wanneer je de cream goed uitsmeert ziet het er natuurlijk en egaal uit.

DSC01049-002
Op mijn gezicht voelt het fris en licht aan. Het bedekt je oneffenheden niet, maar daar is het ook niet voor bedoeld.  Ik vind het resultaat er erg mooi uitzien. Deze BB Cream ga ik zeker vaker gebruiken.

Gebruik jij ook een BB cream?

Advertenties

14 gedachtes over “MAYBELLINE DREAM FRESH BB CREAM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s