OUTFIT OF THE DAY #3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Van dit weer word ik zo blij! De zonnebrillen mogen weer opgezet worden en Laura en ik vonden het weer hoog tijd worden om wat foto’s te schieten. We hadden een hele mooie locatie in Tilburg gevonden, dus daar kon het in ieder geval niet aan liggen. Kijk je mee naar mijn outfit? OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Dit keer ging ik voor een spijkerjasje. Ik heb het jasje al wel twee jaar denk ik, maar ik vind het nog steeds zo’n leuk jasje. Je kunt het ook met super veel outfits combineren. Het shirtje eronder kocht ik laatst bij.. Het gouden ritsje vind ik een erg leuk detail. De grijze broek heeft een coating wat voor een subtiele glans zorgt. Het resultaat is een leuke stoere look wat net even iets anders is dan anders. Om mijn look een zomerse sfeer te geven, koos ik mijn beige chelsea boots uit. Hierdoor wordt de outfit niet te donker en is de outfit helemaal geschikt voor het mooie lenteweer. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Spijkerjasje – H&M // Broek – Vila // Shirtje- SH // Chelsea boots – Dr. Adams // Oorbellen – Bijou Brigitte // Zonnebril – Kruidvat Wat vind jij van deze look? Neem je ook een kijkje bij de outfit van Laura op Itslaux.nl?

Advertenties

23 gedachtes over “OUTFIT OF THE DAY #3

  1. Leuke look zeg! Je broek is gaaf 🙂 De link naar laura werkt alleen niet… 🙂 Ik heb haar uiteindelijk wel gevonden maar misschien handig om even aan te passen 🙂 xx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s