HIGHLIGHTS OF THE WEEK #7 TENTAMENS, EIGEN DOMEIN, TERRAS

HOTW 7 5
Deze week kon ik onder andere mijn tentamenweek afsluiten, kocht ik mijn eigen domein en ben ik naar de film geweest. Kijk je met me mee?

hotw 7 1
Nadat ik twee weken heb moeten blokken voor mijn tentamens, had ik woensdag eindelijk mijn laatste tentamen. Tot nu toe heb ik twee cijfers terug gekregen en die zijn allebei voldoende. Yay! Woensdag was het heerlijk weer dus het was hoog tijd om weer een terrasje te pakken. We hadden natuurlijk te vieren dat we weer eventjes rust hebben van school.

hotw 7 2
Eindelijk kon ik mijn nieuwe sleehakken aan. Ik ben er nog steeds zo blij mee! Ze zijn wel hoog, maar lopen wel lekker door de sleehak. Donderdag besloten Laura en ik om leuke outfitfoto’s te maken. We wisten niet dat Tilburg zulke mooie plekjes heeft om prachtige foto’s te maken. Het resultaat van de outfitfoto’s zijn vrijdag online gekomen in dit artikel. Wat vinden jullie van de foto’s?

hotw 7 3
Waaaa ik ben er zo blij mee. Donderdag kocht ik mijn eigen domein. Ik zat er al een tijdje over na te denken, maar op de een of andere manier vond ik het ook wel een beetje eng. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen met behulp van Laura. Ik ben haar nog steeds héél dankbaar, thanks! http://www.bytypicalmarlies.nl staat meteen een stuk professioneler en ik vind het er heel tof uitzien!

hotw 7 4
Sinds dat het mooier weer is heb ik echt al te veel ijsjes gegeten. Zo lekker! Hebben jullie dit jaar al een ijsje in het zonnetje gegeten? Vinden jullie die taart er ook zo lekker uitzien? Mijn moeder maakt elke week heerlijke taart en deze week was het met verse aardbeien. Absoluut mijn favoriet. Het ziet er best gezond uit toch?

Dit weekend was eigenlijk heel rustig. Ik ben met twee vriendinnen naar de film ‘The longest Ride’ geweest. Deze film is van dezelfde makers als ‘The Notebook’ en ‘Dear John’. Ik moet eerlijk zeggen dat de film een beetje tegen viel. Het eerste stuk vond ik zelfs een beetje saai met vooral veel clichés. Gelukkig vond ik het tweede deel wel een stuk beter!

Hoe was jullie week?

Advertenties

21 gedachtes over “HIGHLIGHTS OF THE WEEK #7 TENTAMENS, EIGEN DOMEIN, TERRAS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s