GARNIER MICELLAIR REINIGINGSWATER

DSC01072-001
Steeds meer merken komen met een nieuw reinigingsproduct voor je make-up, namelijk Micellair Reinigingswater. Sinds een maand heb ik het Micellair Reinigingswater van Garnier. Zijn jullie benieuwd wat ik er van vind?

DSC01075-001
Wat zegt Garnier over dit product?

Het Micellair Reinigingswater reinigt, verwijdert make-up en verzacht in 1 beweging het gezicht, de ogen en lippen zonder af te spoelen. Micellen, afkomstig uit farmacie, zijn reinigende deeltjes die als een magneet onzuiverheden, make-up en talg op de huid aantrekken en zo van de huid verwijderen, zonder te wrijven. Deze verzachtende en geurloze formule is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Dit maakt mij enthousiast, want als ik ergens een hekel aan heb is het wel mijn make-up verwijderen. ’s Avonds heb ik altijd weinig zin om daar nog veel tijd aan te besteden en te moeten boenen om mijn make-up van mijn gezicht te krijgen.

DSC01076-001
Zoals je kan zien aan de ingrediëntenlijst bevat  het reinigingswater geen parfum, parabenen, kleurstoffen of andere heftige reinigers. Dit product is dan ook zeker geschikt voor de gevoelige huid.

DSC01082-001Na al deze informatie was ik erg benieuwd en wilde ik het graag gaan testen. Het Micellair water breng je aan op een wattenschijfje en vervolgens wrijf je er mee over je ogen en je gezicht.

Als eerst  maak ik mijn gehele gezicht schoon. De foundation was er zo vanaf en het voelt verfrissend aan. Mijn eyeliner ging er ook gemakkelijk vanaf, maar bij de mascara moet je wel een aantal keer wrijven. Ik pakte een nieuw wattenschijfje om mijn ogen nog eens schoon te maken. Dit was wel nodig, want anders blijft er een restje mascara op je wimpers zitten.

DSC01085-001
Het resultaat is positief! Mijn huid voelt schoon en fijn aan en het Micellair water prikte niet. Je ogen is wat lastiger, maar met een paar nieuwe wattenschijfjes krijg je ook je wimpers goed schoon. Op de foto is de linkerkant van mijn gezicht schoon en de rechterkant nog niet. Zoals je ziet is mijn gezicht niet rood en ziet het er goed uit.

DSC01077-001
Het Micellair water bevalt mij heel goed. Ik gebruik het nu ongeveer een maand en vooral op de dagen dat ik geen zin heb om mijn make-up te verwijderen, grijp ik naar het Micellair water. Wel heb ik vernomen dat het product bij sommige mensen niet goed op hun huid reageert, dus dat moet je wel even proberen.

Garnier Micellair Reinigingswater is verkrijgbaar bij de drogist en kost €6,49. Het is een grote fles waar je zeker een lange tijd mee kunt doen.

Heb jij Garnier Micellair Reinigingswater al geprobeerd? Wat vind je ervan?

Advertenties

19 gedachtes over “GARNIER MICELLAIR REINIGINGSWATER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s