7 CADEAUTIPS VOOR MOEDERDAG

moederdag2015

Moederdag is bijna al weer in zicht. Alleen wat ga je kopen? Van je moeder krijg je alleen maar te horen dat ze niks hoeft of dat ze geen wensen heeft. Ik geef jullie wat tips voor leuke cadeautjes. Wie weet zit er ook wat leuks tussen wat je moeder leuk vindt. Kijk je met me mee?

  • Organiseer een leuke high tea voor je moeder. Niets is leuker dan gezellig met je moeder bij te kletsen door middel van heerlijke hapjes. Geen tijd en/of zin om alles zelf klaar te maken? Er zijn heel veel leuke restaurantjes die het voor jullie klaarmaken.
  • Koop een Rituals pakket. Volgens mij vindt bijna iedere moeder Rituals lekker. Rituals heeft hele leuke cadeaupakketten waarmee je je hele lichaam kan verzorgen. Houdt je moeder hier niet zo van? Heerlijke geurstokjes voor in huis is ook onwijs leuk om te krijgen.
  • Houd je moeder van plantjes? Geef je moeder een mooie buitenbak met plantjes. Zo is het terras meteen summerproof!
  • Neem eens een kijkje op vakantieveilingen.nl. Op deze site staan ontzettend veel leuke aanbiedingen voor een weekendje weg. Wanneer je moeder weg is heb jij mooi het rijk voor je alleen!
  • Mooie oorbellen, ring of ketting? Stap de juwelier binnen en kijk wat de mogelijkheden zijn met je budget. Wanneer je moeder een My iMenso ketting, een pandora armband of oorbellen van Ti Sento heeft, kun jij haar collectie uitbreiden.
  • Maak een ontbijt op bed. Hoe fijn is het voor je moeder om wakker te worden en er staat een heerlijk ontbijtje voor haar neus. Kunnen jullie meteen leuke herinneringen ophalen van vroeger toen het niet altijd even goed ging.
  • Een bosje bloemen is altijd leuk. Een mooie bos met bloemen zorgt voor veel vrolijkheid in huis en een cadeau hoeft immers niet altijd duur te zijn!

Wat geef jij je moeder voor Moederdag? Of heb je al een cadeau? Laat het weten!  

Advertenties

16 gedachtes over “7 CADEAUTIPS VOOR MOEDERDAG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s