DINGEN DIE IK ALTIJD MET MIJ MEESLEUR

What in my bag
Wanneer ik van huis ga neem ik eigenlijk altijd mijn tas mee. Mijn tas raakt steeds voller met dingen die ik altijd in mijn tas laat zitten. Ik vertel jullie wat ik elke dag meesleur en waarom ik die dingen altijd bij me heb. Kijk je met me mee?

DSC01114-001
Afgelopen week scoorde ik een nieuwe tas dus ik moest al mijn spulletjes overpakken naar mijn nieuwe tas. De shoplog hiervan vind je trouwens hier. Ik kwam erachter dat ik toch wel heel veel meeneem elke dag. Leuk om er even over na te denken waarom ik dat nu eigenlijk altijd bij heb. Om te beginnen de ‘handige’ spulletjes.

Mijn portemonnee wil ik altijd bij me dit. Dit omdat hier werkelijk alles in zit. Pinpas, rijbewijs, studentenpas en vooral veel spaarkaarten van winkels. Een grote portemonnee vind ik overigens echt ideaal. Je kunt je portemonnee meteen vinden en je kunt er veel in kwijt. I like. Ook mijn OV kaart kan ik echt niet missen. Als ik er over na denk hoe vaak ik met de trein ga ben ik zo blij dat het gratis is. Met mijn studenten OV kun je heerlijk overal komen. Echt ideaal. Op school kan ik vooral niet zonder mijn agenda inclusief pen. Ik ben nog van het oude boekje en gebruik de agenda op mijn telefoon echt nooit. Ik vind het veel fijner om het op te schrijven en een goed overzicht van de week te hebben. Ben ik de enigste?! Mijn telefoon + oplader zitten ook altijd in mijn tas. Mijn oplader wil ik ook altijd bij hebben, aangezien je telefoon altijd leeg is wanneer je géén oplader bij hebt. Het zekere voor het onzekere nemen dus.

DSC01117-001
Ook heb ik standaard een aantal beauty producten in mijn tas zitten. Deodorant wil ik altijd bij me hebben, zodat je altijd met frisse oksels de straat over kunt. Ik wil nog niet zo ver gaan dat ik een hele parfum fles in mijn tas stop, dus ik maak mijn proefjes altijd op doordat ze in mijn tas zitten. Zo heb je vaak afwisselde geurtjes en wegen ze niet zo zwaar als een hele fles parfum. Voor mijn handen vind k het fijn om een hardcrème bij te hebben en een nagelvijl. Niets is vervelender dan een scherpe nagel die je niet kunt vijlen. Als laatste kunnen de lipproducten niet ontbreken in mijn tas. Vooral de Labello gebruik ik heel vaak. Deze verzorgt je lippen en zorgt voor een subtiele kleur. Ideaal om even op te doen. Wanneer ik iets meer kleur wil, gebruik ik de lipstick van Catrice.

Ik vind het ontzettend fijn om een aantal producten in je tas te hebben en die zijn voor mij ook echt onmisbaar.

Hebben jullie ook zoveel spulletjes in je tas zitten?

Advertenties

8 gedachtes over “DINGEN DIE IK ALTIJD MET MIJ MEESLEUR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s