HIGHLIGHTS OF THE WEEK #8 | Koningsdag, shoppen, Radio 538

hotw 8
Het is alweer een tijdje geleden dat er een artikel van ‘Highlights Of The Week’ verscheen. Dit keer vertel ik mijn leuke daagjes van de afgelopen twee weken. Zo heb ik een hele leuke koningsdag gehad, lekker geshopt en zit nu mijn vakantie er alweer op. Kijk je met me mee?

Koningsdag
Koningsdag was zooo leuk. Ik was in den Bosch te vinden op het Kingsland festival. Hier draaide verschillende dj’s zoals Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano en Showtek. Ik heb een onwijs leuke dag gehad en het was gelukkig heerlijk weer!

Radio 538
De dagen na Koningsdag waren om bij te komen van een leuke dag. Vrijdags was het weer tijd voor een feestje. Bij ons in de buurt was het feestweek en die avond kwam radio 538 draaien. Een avondje vol leuke mensen en leuke muziek. Tja, wat wil je nog meer?

Shopping time
Vorige week genoot ik van een weekje vakantie. Ondanks dat er ook wat daagjes gewerkt moest worden, maakte ik ook tijd vrij om te shoppen. Samen met een vriendin ging ik dinsdag naar Den Bosch. Ik kocht een paar hele leuk espadrilles en een tas bij Invito. Een shoplog van deze leuke koopjes vind je hier.

Terrasje
Donderdagmiddag heb ik samen met een vriendin doorgebracht op het terras. Met het mooie weer op komst vind ik het onwijs leuk om gezellig een middagje op het terras te zitten. En ondertussen vermaken we ons stiekem met het kijken van mensen die langskomen. Doen jullie dat ook weleens?

Sylvie collectie
De zomer kan beginnen! Ik vind mijn nieuwe bikini zo leuk! Ik had de nieuwe Sylvie Collectie bij de Hunkemoller al vaker voorbij zien komen op internet. Maandag zag ik de bikini hangen en ik was meteen verkocht. De nieuwe Sylvie collectie heeft heel veel mooie bikini’s. Ik vond het nog moeilijk kiezen, maar uiteindelijk is het deze geworden. Het tweede touwtje dat je om je middel kunt knopen kan er trouwens ook vanaf. Handig voor het zonnen! Kom maar op met die 30 graden!

Door al die leuke dagen vind ik het wel moeilijk om in mijn blog en schoolritme te blijven. Het is druk, druk en hierdoor vliegt de tijd voorbij.

Fijne week allemaal! Hebben jullie al plannen voor Hemelvaartsdag?

Advertenties

15 gedachtes over “HIGHLIGHTS OF THE WEEK #8 | Koningsdag, shoppen, Radio 538

  1. Volgens mij heb je een leuke week gehad!
    Ik scoor ook graag mijn bikini bij Hunkemöller!
    Goede kwaliteit voor een goede prijs, en de Sylvie collectie zag er inderdaad tof uit!

    Like

  2. Echt een prachtige bikini!! Ik moet ook nog op zoek naar een nieuwe en vind de Sylvie collectie ook zo mooi! Hunkemoller gaat steeds meer richting Victoria’s Secret

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s