INSPIRATION |Hair


Inspiration hair Blake LivelyLang haar is ontzettend leuk maar het kan ook ontzettend frustrerend zijn. Hoe ga je je haar vandaag weer dragen en vooral voor leuke feestjes weet je geen raad. Blake Lively, ook wel bekend als Serena van der Woodsen (Gossip Girl), heeft onwijs veel inspirerende kapsel. Ik heb een aantal leuke haarstijlen uitgekozen die ik graag met jullie wil delen. Kijk je met me mee?

Het eerste kapsel kun je ontzettend veel kanten mee op. Het is netjes, maar tegelijkertijd ook heel losjes door de ketting. Dit kapsel is zeker geschikt voor een leuk feestje of een bruiloft. Wat je nodig hebt? Heel veel speldjes en vooral niet te vergeten de ketting.

Wist je dat de sjaaltjes weer helemaal terug komen? Ik vind de haarband/sjaal ontzettend leuk staan. Het zorgt ervoor dat je kapsel net even iets anders is dan anders en zorgt voor een speels effect. Nog een groot voordeel: je kapsel is snel klaar. Dit is toch wel een groot pluspunt, aangezien vrouwen ’s ochtends toch niet al te veel tijd kwijt willen zijn om er leuk uit te zien. Ga dus voor kapsel twee wanneer je een frisse en snelle look wilt.

Kapsel drie is absoluut mijn favoriet. De vlechten zie je op dit moment veel voorbij komen. Wat ik zo leuk vind aan dit kapsel is dat je het dagelijks kunt dragen, maar ook zeer geschikt is voor een onwijs leuk feestje. Hoe je dit kapsel maakt?

  • Maak een zijscheiding in je haar
  • Maak twee vlechtjes (een kleine en een grote)
  • Op het eind vlecht je de twee vlechtjes samen in een vissengraad vlecht
  • Bind een elastiek om je vissengraad vlecht
  • Maak de look af door een leuke speld

De kapsel zijn alle drie geschikt voor het lekkere zomerweer. Probeer de kapsels vooral even uit!

Wat vinden jij van de kapsels? Ben jij ook fan van de haarstijlen van Blake Lively?

Bron foto 1
Bron foto 2
Bron foto 3

Advertenties

9 gedachtes over “INSPIRATION |Hair

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s