HIGHLIGHTS OF THE WEEK | Deadlines, eten, nieuwe ideeën

hotw 9
Eigenlijk klopt de titel niet helemaal, want het is inmiddels ‘Highlights of the weeks’ geworden. Het is al weer veel te lang geleden dat ik een bericht gepost hebt. Sorry daarvoor! Toch wil ik jullie even laten weten waarom het zo stil was op mijn blog en wat ik de afgelopen weken heb gedaan. Lezen jullie mee?

Woow. Dit waren echt ontzettend drukke weken. Voor mijn gevoel kunnen mijn hersenen echt niet nog meer informatie opnemen. De laatste weken van dit schooljaar, moeten we echt onwijs veel doen voor school. We hebben enorm veel groepsopdrachten, de een wat leuker dan de ander, en de stress begon de afgelopen week aardig toe te slaan. Dit is dan ook de reden dat het zo stil was op mijn blog. Uiteraard baalde ik ontzettend, maar ik wilde niet snel een berichtje in elkaar flansen waar ik niet achter zou staan. Gelukkig keert de rust na vrijdag weer een beetje terug en dat betekent weer leuke nieuwe artikelen op mijn blog!

Tussen al die schooldrukte door heb ik het gelukkig ook druk gehad met leuke dingen. De afgelopen weken heb ik vooral veel lekkers gegeten. Ik heb voor het eerst Sushi gegeten en ik vond het lekker! Nu kan ik ook weg zwijmelen bij al die heerlijke foto’s op Instagram. Ook heb ik met een aantal vriendinnen een heerlijke High Tea gehad. Na de High Tea dacht ik dat ik ging ontploffen. Zo lekker allemaal, maar ook zo veel. Tussen de opdrachten door heb ik samen met mijn lieve klasgenoot nog genoten van een heerlijke Bossche Bol van Jan de Groot. En ja, hij smaakte heerlijk!

Vorige week was het een aantal dagen heerlijk zomerweer en daar heb ik ook nog even van genoten. Het was eindelijk tijd om weer eens de korte broeken de kast uit te trekken. Eind deze week wordt het weer zomers weer, heerlijk!

Ondertussen kijk ik al weken uit na volgende week. Eventjes een weekje rust, voordat we weer de tentamens moeten maken. In die tijd heb ik al veel leuke ideeën op gedaan voor mijn blog, dus ik heb  veel zin in om ermee aan de slag te gaan.

Enne, het is al bijna zomer ladiesss!

Hoe was jullie week? Fijne dag allemaal!

xoxo

Advertenties

6 gedachtes over “HIGHLIGHTS OF THE WEEK | Deadlines, eten, nieuwe ideeën

  1. Kan gebeuren! Soms schiet bloggen erbij in, andere dingen zijn soms gewoon wat belangrijker 🙂 High tea, jummy! Heb ik laatst ook nog gedaan 🙂 Alvast succes met je tentamens.

    Like

  2. Oh vreselijk hè, die last-minute stress vlak voor de zomervakantie! Schiet mij maar lek, echt ik vind het zo vreselijk. Het liefst lig ik al op een strandbedje aan de italiaanse kust, maar nee ik moet nog kei veel doen voor school. Dat ik nu blogs aan het lezen ben, helpt ook niet echt mee haha

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s