MAKE-UP LOOK | Summer

summerlookHet heerlijke zomerweer is aangebroken. Tijd om weer een nieuwe make-up look aan jullie te laten zien. Ik ging voor een vrij neutrale oog look die ik afmaakte met een leuk knal kleurtje op mijn lippen.

Om te beginnen werkte ik wat rode plekjes weg met een concealer. Ik gebruik altijd de concealer van Essence, want die vind ik heel fijn. Daarna breng ik wat foundation op mijn gezicht aan om een egale kleur te creëren. Ik poeder daarna mijn gezicht af met Stay Matte van Rimmel. Hierdoor voorkom je dat je gezicht gaat glimmen.

DSC01226-001
Voor mijn ogen gebruik ik Glam’Eyes Quad Eyeshadow in de kleur Smokey Brown van Rimmel. De lichtste kleur gebruik ik op mijn hele ooglid en ook op mijn wenkbrauwbot. De donkerste bruine kleur doe ik op mijn arcadeboog. Hierdoor krijg je diepte. Daarna blend ik de twee kleuren met een kwast, zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen. Mijn ooglook maak ik af met wat mascara en een mooie eyeliner.

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik de wenkbrauwpoeder en gel van Catrice. De gel zorgt ervoor dat de hele dag mijn wenkbrauwen mooi in model blijven.

DSC01200-001
Mijn look maak ik af met een prachtige bronzer en blush van L’Oreal. Dit is een van mijn favorieten en voornamelijk voor de zomer. Je krijgt een heerlijk kleurtje en er zit een hele mooie shimmer in. Om mijn look wat spannender te maken, heb ik een mooie kleur op mijn lippen aangebracht. De lipstick Apocalips van Rimmel blijft ontzettend lang zitten en heeft een hele mooie intense kleur.

 DSC01224-001

Gebruikte producten:

  • Mabelline Superstay Better Skin foundation in kleur nude (021)
  • Essence Stay Concealer in kleur 20
  • Rimmel Stay Matte in kleur warm beige (006)
  • Rimmel Glam’Eyes Quad Eyeshadow – 002 Smokey Brown
  • Catrice Liquid Liner waterproof
  • Max Factor Masterpiece mascara – kleur rich black
  • Catrice Eyebrow Filler
  • Catrice Eyebrow set
  • Rimmel Apocalips Lip Lacquer – kleur Stellar
  • L’Oreal Glam Bronze blondes

Deze look is erg geschikt voor de zomer. De shimmer op je wangen zorgt voor een mooi effect in de zon en de lippen knallen eruit.

Wat vinden jullie van deze look?

Advertenties

30 gedachtes over “MAKE-UP LOOK | Summer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s