HIGHLIGHTS OF THE WEEK(END) #10 | Groots met een zachte G

Onlangs bijgewerkt12
Waaaa ik had zo’n leuk weekend. Ik ging samen met een groep vrienden naar het concert van Guus Meeuwis, Groots met een zachte G. Ook waren er nog meer leuke artiesten. Kijk je met me mee?

Al een aantal jaar wilde ik heel graag naar een concert van Guus Meeuwis. Toen er in december een extra kaartverkoop voor 13 juni was, wilde ik meteen ontzettend graag mee. We zijn met een groep van 15 mensen gegaan. Ontzettend gezellig om met een grote groep naar een concert te gaan!

We besloten om met de trein naar Eindhoven te gaan. Het Philips stadion is dicht bij het station, dus dat was ideaal. Om 6 uur waren we in Eindhoven. Voor het stadion kon je al wat munten kopen en een dj van 100% NL draaide muziek. Lekker om alvast in de stemming te komen en wat te eten.

Miss Montreal zat in het voorprogramma. Woow, wat kan zij ook waanzinnig goed zingen zeg. Chef’special, Kenny B en Di-rect waren de gastartiesten van de avond.

Het was echt een super leuke avond. Leuke muziek en heel veel Brabantse gezelligheid. Er hangt een hele leuke sfeer en de avond vliegt echt voorbij. Het is niet zomaar een concert, maar echt een feestje. Ohja, je moet niet bang zijn om bier over je heen te krijgen, want dat gebeurd sowieso, haha. Zelfs als je geen die-hard Guus Meeuwis fan bent, vind je dit een leuk feestje.

Dit jaar was het Groots met een zachte G jubileumeditie. Veel mensen waren bang dat er dit het laatste jaar zou zijn, maar Guus Meeuwis heeft inmiddels al laten weten dat er volgend weer concerten zijn. Er zijn zelfs al wat datums uitverkocht. Dus als je ook bij zo’n leuk feestje wilt zijn, moet je echt snel reserveren!

Ben jij al weleens bij een concert geweest van Guus Meeuwis?

Advertenties

9 gedachtes over “HIGHLIGHTS OF THE WEEK(END) #10 | Groots met een zachte G

  1. Wat een vrolijkheid! Ik ben jaren terug eens naar Guus Meeuwis zijn ‘uitwedstrijd’ in Heerenveen geweest. Wat een feest! Hele avond schandalig hard meegezongen. Super gezellig!

    Like

  2. Oh wow, met zo’n grote groep mensen! Ik ga regelmatig naar optredens, heel vaak van vrienden en dan is het ook een grote bende, maar de helft is er dan ook om zelf op te treden, dus is het anders.

    Leuke foto’s ook, Guus Meeuwis is echt geweldig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s