OUTFIT OF THE DAY #4|Croptop & highwaist skinny jeans

OOTD #4Bij een zomervakantie hoort ook een heerlijk dagje shoppen. Met een klasgenootje ging ik een dagje naar Eindhoven. Ik scoorde eindelijk een leuke croptop en een high waist skinny jeans. Tijd om het aan jullie te showen! Ben jij ook benieuwd?

OOTD #4Croptop – Breshka // Jeans – Primark // Sleehakken – Bullboxer

De High waist jeans zijn weer helemaal hot! Bij de Primark vond ik deze mooie high waist skinny jeans. De broek is superstretch, wat ik altijd heel fijn vind zitten. De combinatie met de croptop vind ik onwijs leuk.

DSC01253-001

De croptops zie je dit jaar heel veel voorbij komen. Toen ik de Bershka binnenliep, werd ik overspoeld door heel veel leuke croptops. Ik kon het natuurlijk niet laten om er een aantal te passen. Uiteindelijk heb ik voor deze zwarte croptop gekozen. Het doorschijnende kant aan de achterkant vind ik een erg leuk detail.

OOTD #4

Om de look helemaal af te maken draag ik mijn zwarte sleehakken. Deze kocht ik een aantal maanden geleden en ik ben er nog steeds super blij mee. De schoenen zijn gemakkelijk te combineren en de combinatie van de verschillende materialen vind ik erg leuk.

DSC01255-002

De jeans en de croptop zijn zeker geschikt voor de zomer. Ook leuk om tijdens een festival te dragen. Ik denk dat ik veel plezier ga hebben van mijn nieuwe kleding.

Wat vind jij ervan?

Advertenties

12 gedachtes over “OUTFIT OF THE DAY #4|Croptop & highwaist skinny jeans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s