VAKANTIE ESSENTIALS | Sunny Beach

vakantie essentialsVandaag is het eindelijk zover. Ik ga lekker een weekje genieten op Sunny Beach met mijn vriendinnen. Wat ik allemaal meeneem en absoluut niet kan missen op vakantie lees je in dit artikel. Lees je met me mee?
Het is elk jaar weer een gevecht met wat ik allemaal wel mee ga nemen en vooral wat allemaal niet. De kleding die ik mee neem is lekkere zomerse kleding. Veel korte broekjes en strandjurkjes zijn onmisbaar in mijn koffer.

Het is heerlijk weer in Bulgarije en dat betekent dat ik mezelf ook goed moet verzorgen. Een goede zonnebrand en aftersun is daarom ook aanwezig in mijn koffer. Gelukkig kon ik een leuke actie meepikken van de Etos, namelijk 1+1 gratis op alle Nivea producten. Kwam dat even goed uit!

Mijn make-up tasje kan nog maar net dicht, want stiekem doe ik er telkens weer wat extra’s bij. Een mooie highlighter en lipstick maakt mijn zomerse look compleet voor een leuk avondje uit. Daarnaast heb ik natuurlijk een goede mascara, eyeliner, BB-cream, foundation, wenkbrauwpouder en een blush in mijn tasje zitten.

Voor het strand heb ik een leuk boek bij me, namelijk ‘Aan niemand vertellen’ van Simone van der Vlugt. Een verassende thriller, dus ik ben benieuwd. Iemand gelezen toevallig?
Ik heb onwijs veel zin om een lekker weekje te genieten en te feesten op Sunny Beach. Uiteraard laat ik jullie weten hoe het was!

Wat is voor jullie onmisbaar op vakantie?

Bron

Advertenties

2 gedachtes over “VAKANTIE ESSENTIALS | Sunny Beach

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s