HIGHLIGHTS OF THE WEEK #11 | Scheveningen, einde vakantie, spannende dag

hotw #11
De zomer is echt voorbij gevlogen en ik ben een tijdje afwezig geweest. Afgelopen week heb ik mijn vakantie goed afgesloten. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan?Op mijn blog was het de laatste maand erg rustig. Ik had besloten om echt even van mijn vakantie te genieten en mijn weken zaten daarom ook vol gepland.

Donderdag ging ik met mijn vriend twee daagjes naar Scheveningen. Donderdag was het een regenachtige dag, dus we hebben eerst even wat rond gekeken. Na het inchecken hebben we de dag afgesloten in een restaurant.

Vrijdag hebben we heerlijk bij een strandtent een wijntje gedronken en geluncht. Daarna hebben we op het strand gelopen en uiteraard ook over de Pier. ’s Avonds hebben we weer heerlijk gegeten en zijn daarna naar het Holland Casino gedaan. Erg leuk om je avond mee af te sluiten.

Zaterdag was het echt strandweer. We huurde een strandbedje en genoten van misschien wel de laatste stranddag van het jaar.

Het waren heerlijke dagen om mijn vakantie af te sluiten. Helaas is mijn vakantie vandaag voorbij. Vandaag staat er wel iets spannends te wachten, namelijk mijn stage. Ik ga stage lopen bij Dresses Only. Een onwijs leuke online webshop waar ze jurkjes verkopen. Ik heb er in ieder geval wel ontzettend veel zin in.

Hebben jullie ook zo van je vakantie genoten?

Advertenties

6 gedachtes over “HIGHLIGHTS OF THE WEEK #11 | Scheveningen, einde vakantie, spannende dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s