WISHLIST | Slaapkamer

Voorkant-blog-wishlist-slaapkamer
Het is bijna zover. Mijn ouders gaan verhuizen en dat betekent dat ook ik mijn spullen kan gaan inpakken. Bij een verhuizing horen natuurlijk ook leuke nieuwe spulletjes. Van deze aanleiding wil ik natuurlijk gebruik maken en inmiddels heb ik al een aardig verlanglijstje. Benieuwd hoe de stijl wordt van mijn slaapkamer en wat er op mijn wishlist staat?

In mijn kamer krijg ik een mooie PVC vloer. Voor de mensen die dat niet kennen, het is een kunststof parketvloer wat nauwelijks van een echte vloer te onderscheiden is. De vloer heeft ook een voelbare houtstructuur, weinig contactgeluid, kan in combinatie met een vloerverwarming en is ook nog eens milieuvriendelijk. Ik heb gekozen voor een bruin/grijze vloer en foto’s zullen snel volgen!

verf-demin-blauw-slaapkamer-bytypicalmarlies
Tijdens een aflevering van VT wonen zag ik een onwijs gave muurverf voorbij komen. Sindsdien was ik overtuigd dat ik die kleur ook op mijn slaapkamer wilde. Het is een demin-blauwe kleur en helemaal trendy op dit moment. Het is de bedoeling dat één muur deze kleur krijgt en de rest wit. Zo blijft het toch een frisse en een lichte kamer. Ik ben stiekem wel benieuwd hoe het zal staan.

tv-meubel-leenbakker-slaapkamer-bytypicalmarlies
Dit witte televisie meubel is van Leenbakker. Ik heb al een aantal witte meubelen op mijn kamer en deze zal daar zeker bijpassen. Met dit kastje zal ik heerlijk vanuit mijn bed mijn favoriete Tv-programma’s kunnen kijken. Heerlijk!

fauteuil-sara-karwei-grey-bytypicalmarlies
Ook heb ik nog plaats voor een leuke stoel. Deze grijze fauteuil SARA is te koop bij de Karwei. De zwarte poten eronder passen dan ook weer bij mijn kamer. I’m in love!

rider-woonexpress-verlichting-bytypicalmarlies
HEBBEN, HEBBEN, HEBBEN. De Rider serie van Woonexpress vind ik heel gaaf. Ik vind het onwijs tof dat de lampen een grote spot hebben. Door deze drie lampen hoef ik zeker niet in het donker te zitten en zorgen voor één geheel.

ikea-slaapkamer-bytypicalmarlies
How cute is dit schapenvachtje. Dit vachtje wil ik gebruiken om over de stoel heen te leggen. Voor mijn bureau zocht ik nog een paar leuke dozen. Deze zwarte dozen van IKEA zijn simpel maar leuk. De witte papierbakken zijn altijd handig en zorgen ervoor dat het geen rommeltje wordt.

wandklok-woonexpress-white-bytypicalmarlies
Ook een leuke blikvanger is deze wandklok. Door de witte cijfers en de wijzerplaat krijg je een extra leuk effect. Nu kan ik zeker geen smoes bedenken om te laat te komen.

Mijn wishlist is toch nog iets groter dan ik dacht. Het blijft altijd leuk om te kijken naar nieuwe spulletjes. Ik ben heel erg benieuwd wat het eindelijk wordt. Uiteraard komt er nog een artikel online waarin jullie het uitresultaat gaan zien. Stay tuned!

XO

Advertenties

18 gedachtes over “WISHLIST | Slaapkamer

 1. Hallo Marlies,

  Ik ben al een tijdje op zoek naar de demin blauwe kleur die hierboven op de muur zit. Kun je mij vertellen welke kleurnr dat is of hoe hij heet? Ik kan het nergens vinden en kwam nu via google op je site.

  Groetjes,

  Marlies

  Like

  • Wat een mooie kleur hé! De officiële naam van de kleur is: RAL 7031, oftewel blauwgrijs. Zelf ben ik naar een verfwinkel gegaan en heb ik doormiddel van een kleurwaaier de juiste kleur gevonden. Hopelijk krijg je de kleur gevonden. Succes!

   Like

   • Sank je wel!
    Ik zal eens kijken. Als ik de kleur op internet zie zou ik hem zo niet linken aan de kleur op de foto, hihi

    Like

  • De wandklok heb ik destijds op Woonexpress gezien. Helaas zie ik de klok nu niet meer op de website. Misschien leuk om daar toch een kijkje te nemen voor een vergelijkbare klok! Succes!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s