Happy Socks

DSC01407-1Over sokken heb ik nooit zo nagedacht. Sokken zijn maar sokken dacht ik altijd maar. Totdat ik van overhemden.com een paar sokken mocht ontvangen van Happy Socks. En ja, deze sokken vind ik wel leuk! DSC01409-1Het concept van Happy Socks vind ik onwijs leuk. Het doel van Happy Socks is namelijk mensen blij maken met een paar te gekke sokken in allerlei kleuren en prints. Alleen al van het idee word je toch al blij?

DSC01407-3De sokken die ik mocht ontvangen zijn een paar met ruiten in verschillende kleuren. Overhemden.com heeft meerdere prints en kleuren. Je kunt er voor kiezen om iets meer voor safe te gaan of juist de meest ‘ Happy Socks’ te kiezen.

De Happy Socks zijn echte statement sokken, waar je mee op valt. Persoonlijk vind ik ze voor mannen nog leuker dan voor mezelf en ze zijn ook geschikt om cadeau te geven. De sokken zijn wat duurder, maar zijn wel van een goede kwaliteit.

Wat vind jij van Happy Socks?

Advertenties

3 gedachtes over “Happy Socks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s