SLAAPKAMER ROOMTOUR

dsc_0076

Terug van weggeweest! Het is te lang geleden dat ik een bericht heb gepost. Tijd voor verandering. Ik mocht laatst een mooi dekbed ontvangen van dekbed-discounter.nl. Dit vond ik meteen een leuke gelegenheid om mijn ‘nieuwe’ slaapkamer aan jullie te laten zien. Vorig jaar heb ik mijn wishlist door gegeven, maar welke meubels en accessoires heb ik nu daadwerkelijk in mijn slaapkamer staan? Kijk je met me mee?

dsc_0104

Na meerdere afleveringen gezien te hebben van VT wonen wist ik het: één wand moest de kleur krijgen van denim blauw en verder vooral veel wit. Na een jaar ben ik nog steeds onwijs blij met deze kleuren. Het is rustig en vooral niet te steriel. Als dekbedovertrek had ik tot nu toe vaak zwart/wit of grijs kleurige. Dit keer wilde ik een wat lichtere kleur. Ik koos voor het dekbedovertrek genaamd ‘watercolor blue’. Ik vind het  fijn dat het materiaal volledig katoen is. Hij is inmiddels een aantal keer gewassen en nog steeds erg mooi. Dekbedovertrekken vind ik over het algemeen best prijzig en kwaliteit is daarom belangrijk.

dsc_0075

Veel van deze meubels in mijn kamer zijn opgeknapt. Mijn bed was eerst wit en het nachtkastje rood met geel. Dit leuke nachtkastje heb ik een jaar geleden voor 15 euro op de kop getikt via marktplaats en zelf geverfd. Het was nog best wel een opgave, maar ben nu ontzettend blij met het resultaat. Het retro model met de poten vond ik vooral leuk.

 

dsc_0114

dsc_0091

dsc_0107

Dit grijze stoeltje heb ik van Karwei en het schapenvachtje is van IKEA. Het bijzettafeltje had ik gevonden op zolder en vervolgens ook zelf weer geverfd (ik had er zin in). De zwart met witte poten, zorgen weer voor de vintage look. De lampen zijn een collectie van Woonexpress. De grote spots en de aluminium details vind ik zo gaaf!

dsc_0083

dsc_0092

Mijn bureau heb ik al een aantal jaar. Je kon het onderstel en het blad zelf naar eigen smaak samenstellen bij IKEA. De boekenplank en bureaulamp zijn ook van IKEA en passen door de aluminium kleur helemaal bij de rest van de slaapkamer. Ook de witte papierbakken stonden op mijn wishlist. Veel wit en veel werkruimte. Ideaal!

dsc_0072

Mijn kledingkast, met niet te vergeten de grote spiegel, ben ik zo ontzettend blij mee. De kast bevat veel hangruimte en ik kan er ontzettend veel in kwijt. Deze inbouwkast is de perfecte oplossing voor het schuine dak. Je kunt de ruimte van je kamer optimaal benutten en het is mooi strak afgewerkt.

dsc_0079

Eén wens voor mijn nieuwe slaapkamer is dat ik graag televisie wilde kijken vanuit mijn bed. Hoe kon ik dit oplossen? Een hele zoektocht naar een kastje dat ik achter mijn bed zou kunnen plaatsen. Uiteindelijk kwam ik bij dit mooie tv-meubel van Leen Bakker. Wat leuke mandjes en een kussen, maken het helemaal af.

Ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn nieuwe meubels en gehele nieuwe kamer. De bruin/grijze vloer zorgt ook meteen weer voor wat warmte in mijn slaapkamer. Zo zie je maar dat oude meubels en nieuwe meubels voor een leuke combi kunnen zorgen. Wat vind jij van het eindresultaat?

Advertenties

Een gedachte over “SLAAPKAMER ROOMTOUR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s